Hitrost

Najnovejše tehnologije razvoja spletnih aplikacij omogočajo hiter in nemoten dostop ter zagotavljajo neprekinjeno dosegljivost programa.

Odzivnost

Sodobne smernice oblikovanja spletnih strani nudijo brezhibno uporabniško izkušnjo na osebnih in tabličnih računalnikih ter mobilnih telefonih.

Prilagodljivost

Izjemna prilagodljivost programa in številne uporabniku prijazne nastavitve zadovoljijo raznolike potrebe kolektiva.

  Varstvo osebnih podatkov

Z vašimi podatki delamo zakonito, pošteno, varno in za vas pregledno. Zavedamo se svoje odgovornosti, ker ste nam zaupali svoje osebne podatke. V nadaljevanju so navedene vse ključne informacije glede obdelave podatkov, naših obveznosti in vaših pravic.

Več

Section Image

  Dnevnik

Dnevnik, v katerem se zabeleži potek učne ure, je učitelju prijazen in enostaven za delo.

Učitelji s kar najmanj kliki vpišejo vsebino ure, vnesejo odsotne, preverijo domače naloge in drugo. Obenem imajo nadzor nad izvajanjem učnega načrta in organizacijo svojega dela ter delovnega gradiva.

  Redovalnica

Redovalnica omogoča hiter vnos ocen, napovedanih ocenjevanj, primerjavo med preverjanjem in ocenjevanjem znanja ter zaključevanje s prikazom statističnih analiz.

Redovalnica je nastavljiva glede na potrebe programov, ki se na šoli izvajajo.

Section Image
Section Image

  Statistika

Raznovrstna orodja pomagajo pri pregledih, analizah in statistikah o podatkih, številu otrok, ocenah, izostankih, realizaciji pouka ...

S pomočjo analize podatkov pripravite številna poročila ob ocenjevalnih obdobjih, koncu šolskega leta, za potrebe Statističnega urada, ministrstva in za druge namene.

  Uvozi, izvozi in izpisi

Za čim lažjo pripravo podatkov je poskrbljeno za uvoze, prav tako pa za izvoze in »online« posredovanje podatkov v druge aplikacije, ki jih pri delu potrebujete.

Omogočeno je tiskanje in izvoz raznovrstnih izpisov ter vse obvezne dokumentacije.

Section Image

  Kontaktirajte nas

Pišite nam ali nas pokličite. Z veseljem bomo odgovorili na vaše komentarje in vprašanja.

04 20 13 420

To spletno mesto uporablja piškotke, da z njimi lažje zagotavlja storitve in izboljšuje Vašo uporabniško izkušnjo. Več o piškotkih... V redu